Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het afnemen van de SEO-R²; basistraining

20 september 2024 van 09:30 tot 16:15

€285

Wil je jouw vaardigheden ontwikkelen of verbeteren in het afnemen van de SEO-R²? Deze dag staat in het teken van het afnemen van de SEO-R², waarbij je leert om scherp te krijgen wat bij welke fase hoort en hoe je daar door doorvragen achter komt. De studiedag wordt verzorgd door Hilde Zevenbergen (orthopedagoog) en Kari Andriessen (orthopedagoog-generalist in de sGGZ).

 


 

De Schaal voor Emotionele Ontwikkeling – Revised² (SEO-R²) is een instrument waarmee de emotionele ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking kan worden ingeschat. Op basis van de informatie, die uit de afname van een SEO-R² komt, kunnen handvatten worden geformuleerd voor behandeling en ondersteuning. De afname van de schaal bestaat uit een semi gestructureerd interview met tenminste twee informanten die de cliënt goed kennen.

In de praktijk blijkt het echter nog niet eenvoudig om de schaal goed af te nemen. Sommige zorgprofessionals hebben moeite met het herkennen van de juiste fase, het doorvragen en de procedure rond de afname zelf.

Deze dag richt zich op het leren afnemen van de SEO, met de nadruk op de SEO-R². De andere varianten van de SEO, de kleuren SEO en de SEO-V, komen ook aan bod.

 


 

• Accreditatie wordt aangevraagd bij Registerplein voor psychodiagnostisch werkenden

• Bezoek de website voor meer informatie en inschrijving

Gegevens

Datum:
20 september 2024
Tijd:
09:30 tot 16:15
Kosten:
€285
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.fortior.info/trainingen/open-inschrijving/het-afnemen-van-de-seo-r2-basistraining/

Organisator

Fortior
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fortior
Stationsstraat 8
Utrecht, Utrecht 3511 EE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie