Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar • Buitengewone ervaringen, zo bijzonder nog niet!

8 februari 2024 van 14:00 tot 16:00

€7.50 – €20

De eerste Webinar van 2024 vindt plaats op donderdag 8 februarivan 14.00 tot 16.00 uurMartje van Asseldonk, gz-psycholoog bij centrum VIBE, verzorgt een Webinar voor VVP-leden!

Ondanks de naam doet vermoeden komen buitengewone ervaringen veel voor in de samenleving. Maar wanneer spreken we van een ultra high risk profiel, of van een psychose?

In dit Webinar neemt Martje van Asseldonk, gz-psycholoog bij centrum VIBE, je mee in de behandeling en diagnostiek binnen de (vroeg)psychosezorg!

Over centrum VIBE: VIBE helpt (jong) volwassenen van 16 – 65 jaar om het leven weer op de rails te krijgen na een (eerste) psychose of buitengewone ervaring. VIBE staat voor Vroege Interventie Buitengewone Ervaringen. Ze noemen zich zo omdat ze weten dat je sneller herstelt als je vroeg start met je behandeling.

 


Wanneer je lid bent van de VVP kun je deelnemen aan de Webinar tegen een gereduceerd tarief. Geen lid van de VVP? Ook niet-leden zijn welkom om deel te nemen aan de Webinar tegen het volle tarief.

Kosten
• €7,50 voor VVP-leden
• €20,- voor niet-leden

Na aanmelding ontvangen deelnemers binnenkort een e-mail met de uitnodigingslink voor de Webinar (uiterlijk één dag van tevoren).


 

Gegevens

Datum:
8 februari 2024
Tijd:
14:00 tot 16:00
Kosten:
€7.50 – €20
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://devvp.nl/webinar/

Locatie

Digitaal