Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Uitgesteld
Vanwege onvoorzienbare omstandigheden buiten onze macht kan de Webinar van donderdag 30 november 2023 helaas geen doorgang vinden. In de nabije toekomst zal de Webinar opnieuw worden gepland. Zodra er een nieuwe datum is zullen wij dit delen via onze kanalen: e-mail, website (devvp.nl/webinar) en LinkedIn (VVP • Vereniging van Psychodiagnostisch Werkenden). Deelnemers die op de nieuwe datum niet kunnen ontvangen restitutie.

Webinar • Neuropsychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren in systemisch perspectief

30 november 2023 van 16:00 tot 18:00

€7.50 – €20

Op donderdag 30 november 2023, van 16.00 tot 18.00 uur, verzorgt Karin Kortmann, neuro- en gz-psycholoog bij Praktijk LeerKracht, een Webinar voor VVP-leden.

 

Neuropsychologisch onderzoek is ‘hip’ en ‘happening’. Het brein en alles wat daar mee te maken heeft staat weer volop in de ‘spotlights’. Het idee dat als we weten hoe dat brein functioneert, we ook weten hoe we de dingen waar we tegenaanlopen kunnen oplossen, geeft ons hoop en houvast. In onze maakbare samenleving houden we inmiddels van snelle oplossingen en binnen de psychologie lijkt neuropsychologisch onderzoek het antwoord te hebben.

Maar is dat ook zo? Wat kan een ‘breed onderzoek’ naar concentratie, executieve functies en leervermogens, zoals er vaak in een verwijzing staat, inhouden en opleveren?

Welke verwachtingen kan het neuropsychologisch onderzoek waarmaken en welke niet? En dat in een speelveld van een vaak complexe omgeving waarin kinderen en jongeren tegenwoordig opgroeien.

 


Wanneer je lid bent van de VVP kun je deelnemen aan de Webinar tegen een gereduceerd tarief. Geen lid van de VVP? Ook niet-leden zijn welkom om deel te nemen aan de Webinar tegen het volle tarief.

Kosten
• €7,50 voor VVP-leden
• €20,- voor niet-leden

Na aanmelding ontvangen deelnemers binnenkort een e-mail met de uitnodigingslink voor de Webinar (uiterlijk één dag van tevoren).

Klik bovenaan de website onder het kopje ‘Agenda’ op ‘Webinar’ voor meer informatie en inschrijving.


 

Gegevens

Datum:
30 november 2023
Tijd:
16:00 tot 18:00
Kosten:
€7.50 – €20
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://devvp.nl/webinar/

Locatie

Digitaal