Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar • Neuropsychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren in systemisch perspectief

29 februari 2024 van 14:00 tot 16:00

€7.50 – €20

Op donderdag 29 februari 2024, van 14.00 tot 16.00 uur, verzorgt Karin Kortmann, neuro- en gz-psycholoog bij Praktijk LeerKracht, een Webinar voor VVP-leden.

Neuropsychologisch onderzoek is ‘hip’ en ‘happening’. Het brein en alles wat daar mee te maken heeft staat weer volop in de ‘spotlights’. Het idee dat als we weten hoe dat brein functioneert, we ook weten hoe we de dingen waar we tegenaanlopen kunnen oplossen, geeft ons hoop en houvast. In onze maakbare samenleving houden we inmiddels van snelle oplossingen en binnen de psychologie lijkt neuropsychologisch onderzoek het antwoord te hebben.

Maar is dat ook zo? Wat kan een ‘breed onderzoek’ naar concentratie, executieve functies en leervermogens, zoals er vaak in een verwijzing staat, inhouden en opleveren?

Welke verwachtingen kan het neuropsychologisch onderzoek waarmaken en welke niet? En dat in een speelveld van een vaak complexe omgeving waarin kinderen en jongeren tegenwoordig opgroeien.

 


Wanneer je lid bent van de VVP kun je deelnemen aan de Webinar tegen een gereduceerd tarief. Geen lid van de VVP? Ook niet-leden zijn welkom om deel te nemen aan de Webinar tegen het volle tarief.

Kosten
• €7,50 voor VVP-leden
• €20,- voor niet-leden

Na aanmelding ontvangen deelnemers binnenkort een e-mail met de uitnodigingslink voor de Webinar (uiterlijk één dag van tevoren). Deelnemers die zich al hadden aangemeld hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Deelnemers die op de nieuwe datum niet kunnen ontvangen restitutie door een e-mail te sturen naar: penningmeester@devvp.nl


 

Gegevens

Datum:
29 februari 2024
Tijd:
14:00 tot 16:00
Kosten:
€7.50 – €20
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://devvp.nl/webinar/

Locatie

Digitaal