Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumdag VVP gaat niet door

19 november 2020 @ 09:30 - 16:30

Jubileumdag 19 november 2020 gaat niet door.

Beste leden, door de strengere maatregelen en onveranderde situatie rondom COVID-19, gaat de jubileumdag NIET door op 19 november 2020. Deze zal verzet worden naar 2021. Nadere berichtgeving vanuit het bestuur volgt zo snel mogelijk.

Het bestuur.

Beste leden,

Na een lange en warme zomerperiode is de ALV commissie bezig om de spreekwoordelijke puntjes op de “I” te zetten voor de jubileumdag op 19 november in de Apenheul.

Inmiddels is het programma samengesteld en geheel volgens de Coronamaatregelen, aangepast. Dus we kunnen er een mooie en veilige dag van maken!

Klik hier om naar de Apenheul flyer m.b.t. de corona maatregelen te gaan.

De teller van het aantal aanmeldingen staat momenteel op 85, maar vanwege de Coronamaatregelen kunnen  maximaal 100 personen zich aanmelden. Dit betekent dat, mocht je nog willen aansluiten, je snel actie dient te ondernemen. Indien er meer dan 100 inschrijvingen zijn, zal er een wachtlijst worden aangelegd.

Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 1 november aanstaande. Mocht je na deze datum willen annuleren, kan het inschrijfgeld helaas niet meer geretourneerd worden.

Vanzelfsprekend geldt dat je thuisblijft op de dag zelf indien je verkouden bent, koorts hebt etc. Vanwege de dan al gemaakte kosten door de VVP, kunnen ook bij deze last minute afzeggingen de inschrijfkosten niet gedeclareerd worden.

Tenslotte, zeker niet onbelangrijk; voor deze dag zijn bij het Registerplein accreditatiepunten aangevraagd.

Wij als bestuur verheugen ons er in ieder geval op om de leden deze dag weer “face to face” te ontmoeten!

Voor vragen kunnen jullie mailen naar info@devvp.nl

Tot dan!
Bestuur de VVP

Gegevens

Datum:
19 november 2020
Tijd:
09:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Organisator

De VVP

Locatie

apenheul
J.C. Wilslaan 21
Apeldoorn, 7313 HK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie