FBZ

FBZ

Oog voor uw werknemersbelangen

Als vereniging ondersteunen we u vakinhoudelijk, FBZ zorgt voor de randvoorwaarden. Zo zorgen we er samen voor dat uw werk goed kunt doen. FBZ bestaat uit vele beroepsverenigingen. Zij hebben samen 38.000 leden, waarvoor FBZ de werknemersbelangen behartigt. Omdat we partner zijn van FBZ, de vakbond voor hoogopgeleide zorgprofessionals, geniet u automatisch van de voordelen van vakbondsactiviteiten.

Zo heeft u inspraak en stemrecht over afspraken in een cao of sociaal plan. Ook staat individuele juridische dienstverlening tot uw beschikking. U kunt op werkdagen voor al uw arbeidsrechtelijke vragen of kwesties contact opnemen met rechtshulp@fbz.nl of via 088-134411. Snel hulp nodig? Geen probleem. Jaarlijks heeft u recht op 10 uur gratis ondersteuning. Bekijk de leaflet rechtshulp en de factsheet Samen krijgen we meer voor elkaar.

Meer weten?

FBZ en de VVP werken ook samen in de communicatie, conform de AVG. U herkent dit aan onze gezamenlijke uitingen. U ontvangt alleen bericht als dat relevant voor u is. Denk aan een uitnodiging om u kandidaat te stellen bij een OR-verkiezing bij uw werkgever. Of aan een bericht zodat u uw stem kunt uitbrengen over afspraken in een nieuw sociaal plan.
Nieuwsgierig? Kijk ook eens op www.fbz.nl.