Ledenvoordeel bij Uitgeverij Boom

Vrijdag, 03 november 2017

VVP Ledenvoordeel bij Boom, najaar 2017: Een spiegel voor narcisten, een eerlijk boek over de desastreuze werking van narcisme en daarnaast de twee boeken: Gevalsstudies voor volwassenen en Gevalsstudies voor kinderen.

Alle informatie over het bestellen met korting kunt u vinden op het ledengedeelte van deze website.

Een spiegel voor narcisten
Martin Appelo

Van € 25,50 voor € 19,95

Het eerste deel van dit boek gaat over de psychische ontwikkeling van ieder mens en presenteert ‘de narcistische cirkel’, een model om narcisme beter te begrijpen. In deel twee laat Appelo zien hoe de levensverhalen van Pim Fortuyn, Zlatan Ibrahimovich, Steve Jobs, Nina Brink en Neelie Kroes hierin passen. Het derde deel geeft praktische richtlijnen en laat zien hoe je beter met je narcisme kunt omgaan. Op basis van kennis over de ‘oersoep’, waaruit je je als mens hebt ontwikkeld, kun je technieken toepassen om je gedrag bij te sturen en te leren leven in wederkerigheid.

Een spiegel voor narcisten is een eerlijk boek over de desastreuze werking van narcisme. Voorbeelden uit de therapeutische praktijk van de auteur laten zien dat hier echt iets aan te doen is.

 

 

N=1 Gevalsstudies volwassenen
Arnold van Emmerik, Paul Rijnders

Voor beide boeken geldt de actieprijs van € 25,95 voor € 23,96 per stuk

Het N=1-verslag is een bekwaamheidsproef die elke aankomend cognitief gedragstherapeut aflegt. Het archief van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt) bevat duizenden N=1-verslagen die een schat aan informatie bevatten. In dit boek worden ongeveer tien voorbeeldige gevalsbeschrijvingen gebundeld en van commentaar voorzien. Naast vaste onderdelen als de functieanalyse en de holistische theorie, is er aandacht voor waar het kan misgaan tijdens een behandeling, maar worden er ook tips gegeven ter verbetering van registratie en vastlegging. Deze exemplarische casuïstiek vormt een bron van inspiratie voor de huidige generatie gedragstherapeuten.