Student-lidmaatschap

Geniet van vele voordelen én investeer in jouw toekomst!

Volg je de hbo-opleiding Toegepaste Psychologie en wil je je specialiseren in psychodiagnostiek?

Word dan (student-)lid van de VVP!

De Vereniging van Psychodiagnostisch Werkenden (VVP) is een landelijk opererende beroepsvereniging van psychodiagnostisch werkenden (PDW’ers). Ons doel is de kwaliteit van de beroepsbeoefening van de psychodiagnostisch werkenden te waarborgen en de belangen van onze leden te behartigen!

Studenten die de hbo-opleiding Toegepaste Psychologie volgen krijgen een flinke korting op het lidmaatschap! Bekijk hieronder een greep uit de vele voordelen!


Als VVP-lid heb je toegang tot Mijn VVP, het ledengedeelte van onze website, met o.a. de test-infotheek (test-it), het forum, presentaties, artikelen en hand-outs!


Als VVP-lid kun je deelnemen aan interessante Webinars over diverse inhoudelijke onderwerpen! Webinar gemist? Met Mijn VVP kan je de Webinars terugkijken, op een moment dat jou past!


Om de maand ontvang je het VVP-Nieuws met fascinerende artikelen, persoonlijke columns, actuele informatie en berichten vanuit ons werkveld en netwerk!

  • Als VVP-lid heb toegang tot ons jaarlijks VVP-congres, waar je in contact komt met beroepsgenoten en interessante sprekers vertellen over actuele ontwikkelingen binnen het werkveld! VVP-leden kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief!
  • Als VVP-lid heb je toegang tot de Algemene Vergadering (AV), waar je actuele informatie krijgt over de koers van de VVP en middels je stemrecht invloed kan uitoefenen over ontwikkelingen binnen onze vereniging! Tevens kom je hier in contact met collega PDW’ers!

  • Als VVP-lid heb je korting op diverse geaccrediteerde opleidingen op het gebied van psychodiagnostiek, waaronder de cursussen die zijn ondergebracht bij de RINO Groep en de cursus Cognitief Trainer aangeboden door Hogeschool Fontys!
  • In samenwerking met Hogeschool Saxion en Hanzehogeschool Groningen is de geaccrediteerde specialisatie Psychodiagnostiek gerealiseerd! De VVP neemt deel in de werkveld-commissie van Hogeschool Saxion. Daarmee hebben we invloed op het toegepaste psychologie-curriculum!

  • Het kwaliteitsregister voor PDW’ers hebben we ondergebracht bij Registerplein, met als doel de kwaliteit en professionaliteit van PDW’ers aan te tonen en te bevorderen! Als VVP-lid krijg je korting bij de opname en accreditatie in dit register!
  • Door deze erkenning is de PDW’er nu opgenomen in het Zorgprestatiemodel (ZPM), waardoor ons beroep declarabel is voor PDW’ers in de ggz en fz!

Dus heb je behoefte aan kennis op het gebied van psychodiagnostiek? Contact met vakgenoten? Informatie over vacatures?

Word dan (student-)lid van de VVP!

Bekijk hier de voorwaarden en meld je hier aan!

Bekijk ook onze flyer!