VVP-congres & AV 2023

Op donderdag 20 april 2023 vindt het jaarlijkse congres van de Vereniging van Psychodiagnostisch Werkenden (VVP) en de Algemene Vergadering (AV) plaats in vergadering- en accommodatie centrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht. Het VVP-congres wordt verzorgd door Nina Molendijk.

Programma

09:00 – Inloop met koffie en thee

09:30 – Start lezing Nina Molendijk “Neuropsychologisch onderzoek van hypothese tot handelingsadviezen: De praktische toepasbaarheid van de neurocognitieve piramide

10:30 – Praktische toepassing van de neurocognitieve piramide bij een casus

11:00 – Bespreken van verschillende casussen in subgroepen

11:45 – Gezamenlijke afsluiting van de casus van Nina Molendijk

12:00 – Lunchbuffet

13:30 – Algemene Vergadering voor VVP-leden

16:00 – We sluiten de dag af met een gezellige, welverdiende borrel

Congres

Tijdens het VVP-congres gaat Nina ons iets vertellen over de voorgeschiedenis van hulpverleningen en de verwijzings­­vraag. Tevens wordt er stilgestaan bij de onderzoeksvraag bij een Neuropsychologisch Onderzoek (NPO), welke testbatterij daar het beste bij past en gaat Nina in op de resultaten en handelings­adviezen. Daarbij laat zij de onderleggers zien die bij Pearson worden gebruikt, zoals de neurocognitieve piramide en neurographic. Tenslotte gaan we met elkaar een casus bepreken; zo kan je na deze dag meteen aan de slag met de materie!

Nina Molendijk
Drs. Nina Molendijk is in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Zij is als klinisch neuropsycholoog en cognitief gedragstherapeut werkzaam bij Karakter, kinder- en jeugdpsychiatrie. Haar werkzaamheden bestaan uit psychodiagnostiek, behandeling en management met als specialisme neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, lichtverstandelijke beperking en zorg en onderwijs. Daarnaast is Nina docent bij Pearson Academy¹.Tarief
  • VVP-leden: € 50,- p.p.
  • Niet-leden: € 100,- p.p.


Aanmelden

Via bovenstaande knop kan je direct ‘aanmelden‘ en betalen voor het VVP-congres (VVP-leden kunnen aanmelden voor het VVP-congres en de AV; niet-leden kunnen zich alleen aanmelden voor het VVP-congres).

NB: vrijwilligers, commissieleden, en ereleden van de VVP kunnen kosteloos deelnemen aan het VVP-congres en hoeven zich niet via de website aan te melden. Zij worden verzocht zich aan te melden door hun volledige voor -en achternaam door te geven naar: evenementencommissie@devvp.nl.

De sluitingsdatum voor intekening is vrijdagmiddag 14 april 2023, om 12:00.


 

Klik hier voor de routebeschrijving naar vergader- en accommodatie centrum Domstad

 


 

Zowel het VVP-congres (2,5 punten) als de AV (2 punten) is geaccrediteerd bij Registerplein.

Wij verwelkomen jullie graag op donderdag 20 april 2023!

¹ Pearson Academy is een instituut voor na- en bijscholing van test-gerelateerde en thema-gerelateerde trainingen op het gebied van psychologie, logopedie, fysiotherapie en onderwijs.